Cornelia


Född och uppvuxen i vackra Skärhamn på Tjörn. Avslutade min trädgårdsutbildning i Dingle 2009 och har sedan dess jobbat som arbetsledare i några olika trädgårdsföretag i Göteborg.


Under åren har jag lärt mig massor och är nu riktigt vass på såväl planering som utförande av både skötsel och anläggningsjobb. Tycker mycket om att skapa känsla med färg och form i växter för att skapa trädgårdsrum där man verkligen vill stanna upp och bara vara. På fritiden umgås jag med familj och vänner, odlar massor med grönsaker och drömmer om att resa mera. Ser fram emot att träffa er alla kunder i vårt företag!

Anders

 

Är en Göteborgare uppfödd i gröna sköna Lunden. Har innan trädgårdsutbildning på Säbyholm i Stockholm jobbat som bland annat sjöman (såklart) och även känt på den gröna näringen med olika säsongsanställningar.

 

Har sedan examen i december 2013 varit trädgårdsbranschen dedikerad. Med 4 år på Kålltorps handelsträdgård i bagaget där allt från allt gjorts med bravur. Gillar att umgås med familj och vänner och ett visst fotbollslag i staden, samt att bygga och utveckla sitt torp i gamla Amerika i Jonsered.

Vi är erfarna och utbildade trädgårdsmästare, med över femton års erfarenhet inom trädgård.

031-240002

"Vi gör allt i din trädgård".

Och vår styrka ligger i grön anläggning.

 

Vi har under åren skapat gröna miljöer hos flera stora bostadsbolag och offentliga miljöer i Göteborg.

Vi har förfinat, gjort om och planerat stora villaträdgårdar och små villaträdgårdar.

 

Vi rådger, hjälper till att skapa och förvalta dina trädgårdsdrömmar. Vi gör allt i din trädgård, Vi tar vårt motto, 'Vi får Göteborg att blomstra' på största allvar. Tillsammans med våra partners vill vi göra Göteborg till en ännu vackrare, inspirerande och spännande plats att vistas i. Förfrågningar tas emot via epost eller telefon. Följ oss på Instagram och Facebook.


Göteborgs trädgårdskompani AB
Backabergögata 8

422 46 Hisingsbacka


Vi är anslutna till kollektivavtal och våra anställda jobbar under bra förhållanden. Så som det skall vara.